Notice: Undefined property: stdClass::$content in /home/int14258/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Util/Router.php on line 595
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Olemisen hetki -rentoutumiskonsertti, Yhteistyössä Cantabile ja Bravers

27.10.2019 @ 18.00 - 19.00

14€ - 18€

Pysähdy syysiltaan ja vain ole. Sulje silmäsi – tai miten haluat. Riittää, kun otat mukavan asennon ja nautit sävelten soljuvasta lempeydestä. Ota musiikista se, mitä juuri siihen hetkeen kaipaat; rauhaa, lohtua tai palautumista. Ole hetken aikaa itsellesi lempeä. ♥ Olemisen hetki -rentoutumiskonsertti yhdistää Cantabile-kuoron sulosoinnut rentoon olemiseen, jolla ei ole sääntöjä. On lupa tehdä olonsa mukavaksi ja vain olla ja nauttia.

Tilaisuus kestää reilun tunnin. Aluksi läsnäolo-ohjaaja ja valmentaja Sanna Fäldt kertoo mistä olemisessa on kysymys ja miksi se on meille monille niin vaikeaa. Cantabile-kuoron laulullinen osuus kestää n. 45 minuuttia. Lopuksi valmentaja Sanna Salovuori keskusteluttaa osallistujia kokemuksesta. Keskusteluun saa osallistua tai olla osallistumatta. Mukaan kannattaa ottaa mukavat, lämpimät vaatteet ja kenties villasukat tai oma viltti. Lisäksi tarvitaan avoin ja utelias mieli sekä halu hengähtää.

Tervetuloa!

Bravers Oy on kokemuksellinen valmennustoimisto, jonka elämäntehtävä on parantaa arjen kuormittaman ihmisen hyvinvointia. Sanna Fäldt on työskennellyt mindfulness-ohjaajana 5 vuotta auttaen yksilöitä ja yhteisöjä mm. vahvuuksien löytämisessä ja läsnäolotaidoissa. Sannan erityistaitoja ovat tunnetaidot ja tunteiden sanoittaminen. Sanna Salovuori on ratkaisukeskeinen valmentaja ja coach sekä muusikko, joka syttyy tunnelmien ja elämysten muotoilusta ja ihmisten oivalluksista.

Liput 18 / 14 €, kuorolaisilta ja ovelta.
Ticketmaster-myynti avautuu pian, meanwhile: info@cantabile-kuoro.fi

Lataa konserttijuliste:
https://www.cantabile-kuoro.fi/juliste/2019/Olemisen_hetki.pdf

Lataa käsiohjelma:
https://www.cantabile-kuoro.fi/ohjelma/2019/Olemisen_hetki.pdf

Tiedot

Päivämäärä:
27.10.2019
Aika:
18.00 - 19.00
Hinta:
14€ - 18€
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/239383220298564/

Järjestäjä

Cantabile-kuoro
Sähköposti
info@cantabile-kuoro.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Saksalainen koulu
Malminkatu 14
Helsinki, 00180 Suomi
+ Google Map